Denna artikel som jag bestämt mig för att skriva kommer att innehålla min begränsade kunskap om binära optioner som blivit det nya stora inom det som kan sammanfattas med finansvärlden även om dem som är seriösa inom finansvärlden menar mer att binära optioner kan jämföras med spel och dobbel och har inget med investeringar att göra.

Men det jag vet är att binära optioner är en såkallad digital option och används för att ”gissa” på om det du handlar med når den viss nivå eller behåller en sådan nivå som du gissat och om du får rätt så kan du tjäna rätt så mycket pengar men om du ”gissar” fel så förlorar du mellan 90 till 100 % av kapitalet som du investerat vilket gör att det blir som med spel där du antingen förlorar allt eller vinner allt och det finns alltså ingen procentuell ned eller uppgång som gör att du kan dra du ut med en stor del av ditt kapital om du skulle märka att marknaden inte gick som du förutsett.

Men jag känner ändå att binära optioner är något som kommer finnas mer av i framtiden och att det kommer att bli större än vad mycket annat har blivit som kommer från finansmarknaden så jag tror att jag kommer satsa på det här och jag tänkte väl börja med att läsa om olika finansinstitut som sysslar med denna typ av verksamhet.