Många människor använder idag sms lån som ett sätt att konstant ha en buffert redo och detta är något jag inte tycker är en positiv utveckling då det inte är lika smidigt eller enkelt som ett kreditkort där du kan få delbetalning på upp till 6 månader helt räntefritt vilket absolut är något attraktivt och även om det finns sms lån som är räntefria så är det aldrig under 6 månader utan möjligtvis en månad.

Jag hittade när jag sökta på det bästa kreditkortet sidan bästakreditkortet.com som är en sorts jämförelse sida när det gäller kreditkort och där dem listar dem olika bankerna och finansinstitutet som bedriver denna typ av verksamhet. Jag hittade även på bästakreditkortet.com en enligt mitt tycke omfattande analys av kreditkort och hur man enklast hittar ett finansinstitut som passar efter ens egna behov och efter ens egna kriterier vilket jag själv tyckte var otroligt svårt då det inte alltid är så att man har en egen översikt över vad det egentligen är man behöver.

Så om du är i tankarna att skaffa ett kreditkort så tycker jag att du absolut måste besöka sidan bästakreditkortet.com och där skaffa dig en ordentlig översikt över vad det är du egentligen behöver och hur du enklast införskaffar ett kreditkort som buffert.