Nej jag gillar inte, framför allt inga stora lån, för då blir man ju tvungen att betala så himla mycket i ränta senare, och att betala ränta – finns det något mer onödigt att kasta bort pengarna på? Nej, inte vad jag kan komma på. För när man betalar ränta så ser man ju bara till så att bankernas ägare kan ta ut ännu fler miljoner i lön, och jag tror att dom klarar sig bra som dom har det. Dom behöver inte 40 miljoner i lön nästa år, utan jag tycker gott och väl att dom kan nöja sig med 30 miljoner, för det kommer man ju också ganska långt på, och det tror jag nog att dom flesta håller med mig om.

Om det nu är så att du ändå skulle vara i behov av att låna pengar så är mitt tips att undvika snabblån, alltså lån utan säkerhet – så kallade blancolån – i den grad du kan. För om det är något lån som det är extremt höga räntor för så är det just snabblån. Du kan låna 3000 kronor och betala 1000 kr i ränta, det är inte alls ovanligt. Då förstår du ganska snabbt vilka sjuka lån vi snackar om.

Så att låna pengar via sms är alltså något som jag verkligen inte rekommenderar, utan det ska du se till att undvika till varje pris. Du kommer att tjäna på det i längden, var så säker på det.