Att hitta ett bra och billigt hotell i Milano är inte det enklaste, det kan jag lova dig. Jag har nämligen rykande färsk erfarenhet av just hotellbokning i Milano. Det är nämligen så att jag och flickvännen har planerat att resa till Milano väldigt snart, men tyvärr så kan vi nu tvingas ställa in vår resa på grund av brist på hotell. Vi har bokat flyg och allt och tanken var att boka hotell först när vi kom ner, men efter en titt på booking.com och milano ser vi att det mer eller mindre inte finns ett enda hotell ledigt, och de hotell som väl är lediga är verkligen svindyra. Jag har inte tänkt att betala 5000 kronor för ett enkelrum för två personer, per natt! Det är bara för mycket. Vi ska vara borta i en vecka och det hade ju blivit över 30 000 kronor i bara hotell för två personer. Nej, jag är inte miljonär, även om jag mer än gärna hade varit det. Får fortsätta att leta annars får vi väl ta och tälta i Milano eller ngt i den stilen.